VAŽNO! UPIS U DJEČJI VRTIĆ “LEPTIRIĆI” ZA PEDAGOŠKU GODINU 2021./2022.

VRTIĆ EU

UPIS DJECE U DJEČJI VRTIĆ „LEPTIRIĆI“ PROVODITI ĆE SE OD 10.SVIBNJA – 28.SVIBNJA 2021.GODINE

Zbog situacije s koronavirusom- Covid 19 nije moguće osobno dostaviti dokumentaciju u Vrtić. Potrebnu dokumentaciju se može poslati poštom na adresu: Dječji vrtić “Leptirići”, Bugarije 20, 23 205 Bibinje ili skenirati i poslati na jedan od dva e-maila vrtića: leptirici20@gmail.com; dvleptirici@gmail.com

Prijava za upis u Dječji vrtić “Leptirići” može se isprintati sa linka. Roditelji koji nemaju mogućnost isprintati prijavu, mogu je uzeti u kutiji na ulazu u Vrtić svaki radni dan od 10-12h.

Pravo na upis imaju sva djeca od navršene 3. godine života do polaska u školu.Za sve predškolce Vrtić osigurava obvezni upis sukladno pedagoškom standardu.

BROJ SLOBODNIH MJESTA :

·       U redovnom programu – 18

·       U skraćenom posebnom programu pripreme za školu- 19

Predškolci koje roditelji nisu upisali za vrijeme trajanja upisa (10.-28.05.2021.), pohađat će program predškole u popodnevnom terminu u trajanju 2,5h

 

Djeca koja nisu predškolci, a koja se prijavljuju nakon završetka upisa stavljaju se na listu čekanja iza već utvrđene liste bez obzira na broj bodova.

Dokumentacija koju je potrebno dostaviti uz prijavu za upis je:

·       Fotokopija rodnog lista i domovnice

·       Liječničko uvjerenje o obavljenom sistematskom pregledu, ne starije od mjesec dana (daje pedijatar)

·       Potvrdu o prebivalištu roditelja ili fotokopija osobne iskaznice

·       Druge dokumente kojima se dokazuje prioritet prema kriterijima (čl.5.Pravilnika o upisima i mjerilima upisa u Dječji vrtić „Leptirići“)

Djeca koja nisu redovito cijepljena neće biti primljena u Vrtić sukladno Zakonu o zaštiti pučanstva od zaraznih bolesti (iznimka su djeca koja imaju kontraindikacije na pojedina cjepiva).

Program pripreme za školu provoditi će se kroz sve programe.

Molimo roditelje da pažljivo pročitaju članak 5. Pravilnika o upisima i mjerilima upisa u DV “Leptirići” kako bi vidjeli gdje mogu ostvariti dodatne bodove. (ne odnosi se na predškolce) . Prijave za upis razmatra Povjerenstvo za upis. Rezultati upisa biti će objavljeni na oglasnoj ploči Dječjeg vrtića „Leptirići“ do 01.06.2021. godine.

Sve informacije mogu se dobiti na telefon : 023/ 261-061

PRAVILNIK O UPISU

PRIJAVA ZA UPIS

PRIJAVA ZA UPIS 2021

 

 

 

 

Službeni glasnik