ZAVRŠEN MALONOGOMETNI TURNIR BIBINJE 2019.

ZAVRŠEN MALONOGOMETNI TURNIR BIBINJE 2019.

Ekipa NK Bibinje pobjednici su malonogometnog turnira “Bibinje 2019.” koji je održan od 15.4- 27.4 u dvorani osnovne škole Stjepana Radića u Bibinju. Drugo mjesto zauzela je ekipa MNK TIN, a treće ekipa SAMBA ispred KONTROL BIROA. Na Turniru se natjecalo 28 ekipa iz Zadarske županije.

Organizator turnira je Nogometni klub Bibinje. U polufinalu susrele su se ekipe MNK Kontrol Biroa i MNK Sambe. U tvrdoj i neizvjesnoj utakmici MNK Samba je pobijedila. U pauzi prije finala odigrana je revijalna utakmica između prvoligaških ženskih ekipa Super Chiks iz Poličnika i IPA Zadar. Pobijedila je ekipa IPA Zadar. Veliko finale odigrano je u punoj dvorani osnovne škole Stjepana Radica između domaćina NK Bibinja i jednog od najboljih klubova u županiji MNK Tina. Ekipa Tina je u dramatičnoj utakmici imala vodstvo od 2:0 sve do 4. minute prije kraja utakmice ali ekipa Bibinja je u kratkom vremenu postigla dva gola i izjednačila rezultat na 2:2. Na kraju su penali odlučili o pobjedniku turnira. Ekipa Bibinja je rezultatom 6:5 zasluženo osvojila Turnir. Veliko slavlje u dvorani u Bibinjama je moglo započeti. Nagrade najboljim pojedincima su uručili načelnik Bruno Bugarija i zamjenik načelnika Šime Sekula, a umjetničku sliku za najboljeg igrača uručio je slikar Marin Brlić. U polufinalnoj i finalnoj večeri sav prihod od prodaje ulaznica je uplaćen za liječenje i rehabilitaciju Matee Karaban.

Najbolji strijelac: Deni Kolega (Tin), najbolji golman Mateo Lisica ( Bibinje), najbolji igrač: Mate Lukic(Bibinje), prvo mjesto: NK Bibinje, drugo mjesto: MNK Tin, treće mjesto: MNK Samba, četvrto mjesto: MNK Kontrol biro.

Službeni glasnik