TOM HARDY I AUSTIN BUTLER KAO BAJKERI U ‘THE BIKERIDERS’ OVOG PETKA U DRUŠTVENOM CENTRU BIBINJE

BAJKERI | PETAK, 28.06. | 20 SATI

OVDJE REZERVIRAJTE SVOJE MJESTO

Redatelj Jeff Nichols vraća bajkere na velika platna u ‘The Bikeriders’ s Austinom Butlerom, Tomom Hardyjem i Jodie Comer u glavnim ulogama.

Trajanje: 1 h 56 min

Režija: Jeff Nichols

Glumci: Jodie Comer, Austin Butler, Tom Hardy

Država/godina: SAD / 2023.

Izvorno ime: The Bikeriders

Sadržaj

Kathy, odlučna članica Vandala koja je udana za divljeg, bezobzirnog vozača bicikla po imenu Benny, prisjeća se evolucije Vandala tijekom desetljeća, počevši od lokalnog kluba autsajdera ujedinjenih dobrim vremenima, tutnjavom motora i poštovanjem prema njihovom snažnom, postojanom vođi Johnnyju. Tijekom godina Kathy daje sve od sebe kako bi se snašla u neukroćenoj prirodi svog supruga i njegovoj odanosti Johnnyju s kojim osjeća da se mora natjecati za Bennyjevu pažnju. Kako život u Vandalima postaje sve opasniji, a klub prijeti da postane još zlokobnija banda, Kathy, Benny i Johnny prisiljeni su donositi odluke o svojoj odanosti klubu i jedni drugima.

Opširnije: MUBI

Pogledajte video najavu filma:

 

OBAVEZAN POTPIS na potpisnu listu EU projekta ˝Društveni centar Bibinje˝ i predočenje osobne iskaznice za osobe starije od 18 godina. Maloljetne osobe mogu prisustvovati projekciji jedino uz pratnju roditelja ili skrbnika. Rezervacija mjesta vrijedi do 20 sati, stoga vas molimo dođite na vrijeme, da ne ometamo druge u gledanju filma.

Službeni glasnik