SPEKTAKL “ANA RUCNER LIVE SHOW” ODUŠEVIO BIBINJE

Sinoć je na poznatoj šetnci Taline u uvali Jaz, održan koncertni spektakl proslavljene hrvatske violenčelistice Ane Rucner. Turneja “Ana Rucner Live show” koja se trenutno izvodi po Hrvatskoj, očarala je mještane Bibinja i sve posjetitelje koji će sinoćnji show zasigurno pamtiti još dugo.
Od samog početka pa do posljednje jučerašnje izvedbe, Beethovenove Ode radosti, Rucner je pružala snažne i pamtljive emocije kroz električan nastup i kontakt s publikom. Bogati repertoar na kojem su se našle karakteristične crossover obrade poznatih klasika, ali i autorske kompozicije bio je upotpunjen audiovizualnim efektima, dok su projekcije na filmskom platnu, koje su prikazivale ljepote Hrvatske, pratile nastup i dale poseban doživljaj cijelom događaju.
Publika je sinoć uživala u dvostanom showu, a zanimljivo je da je ovo prvi događaj ovog ljeta u sklopu Ljetnog programa 2022. u Bibinjama koji se prenosio uživo putem streaming servisa na YouTube kanalu Visit Bibinje. Tako je Turistička zajednica općine Bibinje omogućila svima zainteresiranima, a koji nisu mogli prisustvovati koncertu uživo, da svejedno uživaju u djeliću maestralne koncertne atmosfere.
“Ovo je svakako jedan od većih događaja koji se ovog ljeta održao u Bibinjama te nam je drago da je publika pozitivno i s oduševljenjem reagirala na izvrstan sinoćnji nastup Ane Rucner. Drago nam je da smo uspjeli omogućiti prijenos uživo putem streaming servisa za sve one koji nisu mogli biti s nama na šetnici Taline te je ovo samo uvod da dostupne digitalne tehnologije koristimo za veći doseg naših događanja tijekom ljeta. Bibinje ovog ljeta očekuje još niz manifestacija u kolovozu u sklopu Ljetnog programa, stoga svih pozivam da nas posjete i uživate u svemu što smo pripremili” – kazao je Jure Fuzul, direktor Turističke zajednice općine Bibinje.
Atmosferu koncerta za pamćenje u kojem je uživala brojna publika na šetnici Taline pogledajte na promotivnom videu i na online fotogaleriji.
Bibinje u kolovozu očekuje još niz koncerata, nastupa i manifestacija, a sve možete pratiti na kalendaru Ljetnog programa 2022.

Službeni glasnik