Prezentacija karatea na Višnjiku

U četvrtak 25. kolovoza 2022 god., kao sastavni dio projekta Odaberi sport, članovi Bibinjskog karate kluba „Petrina“ sudjelovali su na promociji karatea na Višnjiku, uz prezentaciju Envera Idrizija i Danila Domdjonija. Prezentaciju provodi Hrvatski olimpijski odbor u suradnji s Nacionalnim savezima. Održanu prezentaciju i promociju karatea na terenu je vodio Danil Domdjoni , višestruki osvajač europskih i svjetskih medalja za Republiku Hrvatsku.
Karatistice i karatisti pod njegovim su vodstvom izvodili različite vježbe, poteze i udarce a uslijedio je interval demonstracije osvajača prve zlatne medalje 1992 god. za Republiku Hrvatsku i višestrukog osvajača europskih i svjetskih medalja Envera Idrizija Među više zadarskih klubova na promociji, članovi Bibinjskog karate kluba Petrina su pokazali velik interes, te su svojim dolaskom u velikom broju ujedno bili najbrojniji sudionici promocije.

-Bila nam je velika čast sudjelovati na jednoj takvoj promociji i da djeca nauče nešto novo. Hvala roditeljima koji su odvojili vrijeme i doveli djecu na jedan ovako koristan i edukativan događaj u tako velikom broju. Također pozivam sve zainteresirane neka nam se priključe i dođu trenirati karate kao životnu filozofiju tj. kao vještinu i kao sport kazao je trener kluba – Mladen Sorić.

Bibinjski karataši sudjelovali na promociji karatea na Višnjiku uz prezentaciju proslavljenog Envera Idrizija i Danila Domdjonija

Službeni glasnik