POZNATI MAČAK STIŽE U DRUŠTVENI CENTAR BIBINJE; SINKRONIZIRAN NA HRVATSKI NOVI ANIMIRANI FILM GARFIELD, PETAK U 20 SATI

GARFIELD| PETAK, 31. 05. U 20 SATI

OVDJE REZERVIRAJTE SVOJE MJESTO

Originalni naslov The Garfield Movie
Trajanje 1h 41m
Dobna preporuka Svi uzrasti
SINKRONIZIRANO
Država/Godina USA/ GBR 2024
ULOGE: Filip Riđički, Ljubomir Kerekeš, Ana Begić Tahiri, Enes Vejzović, Jadranka Đokić, Marko Petrić, Slavko Sobin, Davor Gobac, Baby Lasagna – Marko Purišić
Redatelj Mark Dindal

Kratki sadržaj:
Nakon što se njegov divni, lagodni i siti život s Jonom i Odiejem potpuno promijeni dolaskom Garfieldovog oca Vica, Garfield mora krenuti na spektakularnu avanturu.
Garfield se sprema krenuti u divlju avanturu na otvorenom. Nakon neočekivanog ponovnog susreta sa davno izgubljenim ocem Vicom, Garfield i Odie prisiljeni su napustiti svoj maženi život i pridružuju se Vicu u urnebesnoj pljački s visokim ulozima.

Scenarij potpisuje nagrađivani David Reynolds (Potraga za Nemom, Priča o igračkama), a režiju Mark Dindal (Cats Don’t Dance, Žuta minuta/Chicken Little). U originalu glasove daju Chris Pratt, Samuel L. Jackson, Hannah Waddingham, Brett Goldstein i drugi, a za domaću sinkronizaciju glasove daju:

Filip Riđički kao Garfield, Ljubomir Kerekeš kao Vic, Enes Vejzović kao Otto Jadranka Đokić kao Jinx, Marko Petrić kao Jon, Slavko Sobin kao Roland, Davor Gobac kao Nolan, Ana Begić Tahiri kao Marge, Goran Vinčić kao Snickers, Iskra Jirsak kao Olivia iiii… BABY LASAGNA kao Maurice!

Pogledajte video najavu filma:


OBAVEZAN POTPIS na potpisnu listu EU projekta ˝Društveni centar Bibinje˝ i predočenje osobne iskaznice za osobe starije od 18 godina. Maloljetne osobe mogu prisustvovati projekciji jedino uz pratnju roditelja ili skrbnika. Rezervacija mjesta vrijedi do 20 sati, stoga vas molimo dođite na vrijeme, da ne ometamo druge u gledanju filma.


 

 

 

 

Službeni glasnik