OVOG PETKA U 20 SATI STIŽE FILM NOMINIRAN ZA OSKARA; THE HOLDOVERS | PETAK, 05.04.2024 | 20 SATI

THE HOLDOVERS| PETAK, 05.04.2024 | 20 SATI

OVDJE REZERVIRAJTE SVOJE MJESTO

Film je nominiran u 5 kategorija za nagradu Oscar uključujući za najbolji film.
Originalni naslov: The Holdovers
Dužina filma: 133 minuta(e)
Država/Godina: USA/2023
Žanr: komedija, drama
Glumci: Paul Giamatti, Da’Vine Joy Randolph, Dominic Sessa, Tate Donovan, Carrie Preston, Gillian Vigman, Oscar Wahlberg, Michael Provost
Redatelj: Alexander Payne
Dobna preporuka: (12)

SADRŽAJ
Od hvaljenog redatelja Alexandera Paynea, THE HOLDOVERS prati drskog profesora (Paul Giamatti) u prestižnoj američkoj školi koji je prisiljen ostati na kampusu tijekom božićnih praznika kako bi čuvao šačicu učenika koji nemaju kamo otići. Naposljetku uspostavi nevjerojatnu vezu s jednim od njih – oštećenim, pametnim izazivačem problema (debitant Dominic Sessa) — i s glavnom kuharicom škole, koja je upravo izgubila sina u Vijetnamu (Da’Vine Joy Randolph).
VIDEO NAJAVA FILMA:

The Holdovers’ ponovno okuplja redatelja Alexandera Paynea i Paula Giamattija u novom filmu koji je pun emocija i smijeha.

Od hvaljenog redatelja Alexandera PayneaThe Holdovers prati drskog profesora u prestižnoj američkoj školi koji je prisiljen ostati na kampusu tijekom božićnih praznika kako bi čuvao šačicu učenika koji nemaju kamo otići. Naposljetku uspostavi nevjerojatnu vezu s jednim od njih – oštećenim, pametnim izazivačem problema – i s glavnom kuharicom škole, koja je upravo izgubila sina u Vijetnamu.

Redatelj čiji filmovi u istoj mjeri raznježe, rasplaču i nasmiju

Poslije skoro 20 godina, The Holdovers ponovno ujedinjuje redatelja Alexandera Paynea i glumca Paula Giamattija nakon zajedničkog filma ovjenčanog Oscarom Stranputice (Sideways, 2004.). Osim Stranputice, Payne snimio je izvrsne filmove koji su uvijek bili u utrci za pozlaćene kipiće ili osvojili kojeg; Nasljednici (The Descendants, 2011.), Gospodin Schmidt (About Schmidt, 2002.), i Nebraska (2013.) između ostalih.

Službeni glasnik