OVAJ GHOSTFACE JE NEŠTO SASVIM DRUGAČIJE! HOĆE LI OVO BITI NAJSTRAŠNIJI FILM GODINE? VRISAK 6 NOVO POGLAVLJE SLAVNE HOROR FRANŠIZE U PETAK U DRUŠTEVNOM CENTRU BIBINJE

VRISAK 6 |PETAK, 08.03. | 20 SATI

OVDJE REZERVIRAJTE SVOJE MJESTO

Nakon ponovnih ubojstava Ghostfacea četvero preživjelih napušta Woodsboro i započinje novo poglavlje u New Yorku.

Originalni naslov:        Scream VI

Dužina filma:   123 minuta(e)

Država/Godina:           USA/2023

Žanr:    horor, misterija, triler

Glumci:            Melissa Barrera, Jenna Ortega, Courteney Cox, Jasmin Savoy Brown, Mason Gooding, Hayden Panettiere

Redatelj:          Matt Bettinelli-Olpin,Tyler Gillett

Dobna preporuka:       (15)

SADRŽAJ

Najbrutalniji i najkrvaviji film kultnog horor serijala čiju glumačku postavu predvode Jenna Ortega iz serije Wednesday, Melissa Barrera, Courtney Cox, Mason Gooding, Jasmin Savoy Brown i Hayden Panettiere. Vrisak 6 odvija se ubrzo nakon događaja iz posljednjeg filma te se svi još uvijek pokušavaju nositi s time što dogodilo.

Odlaze u veliki grad koji odiše energijom koja bi im mogla pomoći da krenu dalje sa svojim životima. Tara i blizanci u New Yorku pohađaju koledž, dok Sam radi dva posla i bori se sa svojim demonima. Taj kvartet preživjelih iz Woodsboroa stvorio je vlastitu malu obitelj i zauvijek su povezani zbog zajedničke traume koju su proživjeli.

Svi pokušavaju dalje nastaviti sa svojim životima, često na sasvim drugačije načine… ali, naravno, Ghostface ih i tu pronađe. Shvate da i u milijunskom gradu ne mogu pobjeći i sakriti se od toga što ih proganja.

Bilo da se voze podzemnom željeznicom ili hodaju po ulicama grada – sve je prepuno ljudi. A bilo tko od njih može biti Ghostface.

 

OBAVEZAN POTPIS na potpisnu listu EU projekta ˝Društveni centar Bibinje˝ i predočenje osobne iskaznice za osobe starije od 18 godina. Maloljetne osobe mogu prisustvovati projekciji jedino uz pratnju roditelja ili skrbnika. Rezervacija mjesta vrijedi do 20 sati, stoga vas molimo dođite na vrijeme, da ne ometamo druge u gledanju filma.

Službeni glasnik