OTVORENE SU PRIJAVE ZA PRVI BIBINJE KITE OPEN

OTVORENE SU PRIJAVE ZA PRVI BIBINJE KITE OPEN

Atraktivna regata kao poklon svojim mještanima

Nakon dugo vremena i nekoliko uspješno organiziranih windsurf regata, Klub jedrenja na dasci Bibinje organizira prvu slalom kite regatu. U nedjelju 16. srpnja, na plaži Lipauska u Bibinjama brojni kiteri izvodit će svakakve vratolomije, no sve pod budnim okom žirija, jer u igri su i vrijedne nagrade. Organizatori ističu kako žele da regata  bude jedno lijepo druženje.

  • Ljudima koji nikad nisu stupili nogom na dasku teško je objasniti o čemu se tu radi, ali Bibinjcima smo uvijek bili “oni što letaju po kanalu i po jazu” kad je lipo i kad je ružno vrijeme. Upravo ti ljudi uživaju gledajući nas cijele godine kako surfamo i upravo zbog njih organiziramo ovu regatu u našem mistu, jer svi surferi na ovom svijetu prije svega uživaju u vožnji, a tek onda u natjecanju. Zato želimo da ova regata bude prvenstveno jedno druženje, a tek onda osvajanje nagrade – rekao nam je jedan od organizatora Vatroslav Vuković, aktivni član KJD Bibinje.

Osim atraktivnih skokova sa zmajem, svi posjetitelji ove predivne bibinjske plaže moći će uživati u roštilju, animatorima i zabavnim igrama.

Natjecanje će se održati u tri discipline, Twin tip slalom, Hydrofoil slalom fun race te Hang time. Svi zainteresirani mogu se prijaviti putem internet stranice bibinje.hr, kotizacija iznosi 50 kuna. Prijave su moguće i na sam dan natjecanja. Pokrovitelji Bibinje Kite Opena su Općina Bibinje i TZ Bibinje.

Službeni glasnik