NOVA FUNKCIONALNOST MOBILNE APLIKACIJE VISIT BIBINJE – SMJEŠTAJ

NOVA FUNKCIONALNOST MOBILNE APLIKACIJE VISIT BIBINJE – SMJEŠTAJ

Obavještavamo Vas te vas pozivamo da se uključite u drugu fazu proširenja funkcionalnosti mobilne aplikacije Visit Bibinje. Nova funkcionalnost mobilne aplikacije sadržavati će popis i dostupnost smještajnih kapaciteta na području općine Bibinje u realnom vremenu. Putem ovog rješenja, svaki gost će u određenom trenutku moći provjeriti koji smještajni kapaciteti su dostupni na području općine Bibinje, a koji nisu, te će vas kontaktirati ukoliko imate dostupan smještaj.
Što dobiva gost?
Ovim funkcionalnim rješenjem omogućiti će se gostu jednostavan prikaz i dostupnost smještajnih kapaciteta na području općine Bibinje. Gost će moći pristupiti ovom rješenju putem mobilne aplikacije ili internet stranice te će moći uspostaviti direktan kontakt sa vama kao iznajmljivačem smještajnih kapaciteta.
 
Što dobiva iznajmljivač?
Mogućnost popunjavanja slobodnih smještajnih kapaciteta u realnom vremenu.

Gdje?
Ovo mobilno rješenje će biti dio Android mobilne aplikacije Visit Bibinje“, službene mobilne aplikacije Turističke zajednice Općine Bibinje. Isto tako mobilnoj aplikaciji će se moći pristupiti putem službenih internet stranica ovog projekta o kojima ćete biti naknadno obaviješteni. Projekt kreće sa svojim punim radom u svibnju, 2018.

Kako i gdje se prijaviti?

Ukoliko želite biti dio ovog projekta molimo Vas da prijavu vašeg smještajnog objekta izvršite popunjavanjem obrasca: http://obrazac.visitbibinje.com/

Kada se prijaviti ?

Možete i sada, ukoliko vam nije problem.

Što vam je činiti nakon prijave vašeg objekta?   
Nakon provjere unesenih podataka i uvrštenja objekta u bazu podataka biti će Vam dodijeljeno jedinstveno korisničko ime i zaporka kojom možete osobno ažurirati broj raspoloživih ležajeva putem mobilne aplikacije.

Dali se naplaćuje?
Ne naplaćuje se.
Objava smještajnih objekata je besplatna za sve registrirane privatne iznajmljivače s područja općine Bibinje i ne uključuje nikakve daljnje troškove prema turističkoj zajednici.

Kako ću komunicirati sa gostom?

Kontakt između gosta i iznajmljivača će se vršiti direktnim putem preko e-mail adrese, broja telefona i mobitela koji će biti dostupni na mobilnoj aplikaciji. Gost će se vama obratit prvi.

Što mi mislimo o ovom projektu?
Mišljenja smo da će ovo rješenje najviše dobiti na važnosti kod iznajmljivača u fazi popunjavanja  trenutno preostalog slobodnog smještaja, a gostu osigurati jednostavniji pronalazak dostupnog smještaja na području Bibinja.

U slučaju poteškoća prilikom popunjavanja obrasca ili korištenja aplikacije molimo da nas kontaktirate na broj telefona 023 261 001 ili na mail adresu: info@visitbibinje.com kako bismo Vam olakšali i pojasnili unos podataka – poručuju iz Turističke zajednice Općine Bibinje.

 

Službeni glasnik