NEDJELJA | 19 SATI | DRUŠTVENI CENTAR BIBINJE; POGLEDAJTE NAJNOVIJU ANIMIRANU GLAZBENU AVANTURU ˝ŽELJA˝

ŽELJA sink. | NEDJELJA, 10.12.  U 19 SATI

SINKRONIZIRANO!

OVDJE REZERVIRAJTE SVOJE MJESTO

Pogledajte najnoviju animiranu glazbenu avanturu ŽELJA, studija Disney i ekipe koja je zaslužna za velike kino hitove Snježno kraljevstvo 1 i 2. Kada je objavljen trailer za ovaj Disneyjev nadolazeći hit, isti je na raznim internetskim platformama pregledan više od 66.5 milijuna puta, čime je srušio rekord koji je 2019. postavio Disneyjev hit Frozen 2. Ako je suditi po početnom interesu publike, vjerujemo da se radi o zaista velikom kino hitu.

ŽELJA je 62. film studija Walt Disney Animation, koji ove godine slavi svoju 100. obljetnicu. Kako bi odao počast starim klasicima poput Snjeguljice i sedam patuljaka, studio je u ŽELJI pomiješao tradicionalnu animaciju s vodenim bojama s računalno napravljenom 3D animacijom.

Originalni naslov:             Wish

Dužina filma:      92 minuta(e)

Država/Godina: USA/2023

Žanr:      animirani, komedija, avantura

Glumci: Franka Batelić, Matija Cvek, Lu Jakelić, Vanda Winter, Dražen Bratulić, Goran Grgić, Pero Juričić, Alma Prica, Dea Presečki, Marko Braić, Damir Kedžo

Redatelj:              Chris Buck, Fawn Veerasunthorn

Dobna preporuka:           »Svi uzrasti«

SADRŽAJ

Filmski i glazbeni spektakl oskarovaca zaslužnih za velike hitove „Snježno kraljevstvo 1 i 2” studija Walt Disney Animation i ove će zime dočekati publiku u čarobnom kraljevstvu!

Asha, nadasve pametna djevojčica, izriče želju tako moćnu da je ispunjava kozmička sila – mala kuglica beskrajne energije zvana Zvijezda.

Asha i Zvijezda se zajedno suočavaju s najmoćnijim neprijateljem – Kraljem Magnificom.

One zajedno djeluju kako bi spasile svijet i dokazale kako su čuda itekako moguća ako se volja hrabrog čovjeka poveže s čarolijom zvijezda.

POGLEDAJTE VIDEO NAJAVU FILMA:

 

OBAVEZAN POTPIS na potpisnu listu EU projekta ˝Društveni centar Bibinje˝ i predočenje osobne iskaznice za osobe starije od 18 godina. Maloljetne osobe mogu prisustvovati projekciji jedino uz pratnju roditelja ili skrbnika. Rezervacija mjesta vrijedi do 19 sati, stoga vas molimo dođite na vrijeme, da ne ometamo druge u gledanju filma.

 
Službeni glasnik