MEGA HIT CHRISTOPHERA NOLANA STIŽE U DRUŠTVENI CENTAR BIBINJE; OPPENHEIMER OVE SUBOTE U 20 SATI

OPPENHEIMER | SUBOTA 9. RUJNA, 2023. | 20 SATI |DRUŠTVENI CENTAR BIBINJE

OVDJE REZERVIRAJTE SVOJE MJESTO

Oppenheimer je biografski film o američkom fizičaru J. Robertu Oppenheimeru, koji je prozvan „ocem atomske bombe“.

Originalni naslov:             Oppenheimer

Dužina filma:      180 minuta(e)

Država/Godina: USA, GBR/2023

Žanr:      biografski, drama, povijesni

Glumci: Cillian Murphy, Emily Blunt, Matt Damon, Robert Downey Jr., Florence Pugh

Redatelj:              Christopher Nolan

Dobna preporuka:           (12)

 

SADRŽAJ

Oppenheimer je bio glavni čovjek Operacije Manhattan, akcije američkih vlasti da stvore nuklearnu bombu i time dobiju prevlast u II. svjetskom ratu, a film pokazuje taj proces od entuzijazma do veselja zbog uspjeha i zabrinutosti zbog rezultata.

Glavnu ulogu u filmu ima Cillian Murphy. Oppenheimer je čak šesta suradnja irskoga glumca i Christophera Nolana. Uz to što je glumio negativca u sva tri filma iz Nolanove Batman trilogije, Cillian Murphy imao je značajne uloge i u njegovim spektaklima Dunkirk i Početak. Plodonosna suradnja je i ovdje nastavljena, a iz prvih kadrova čini se da je Murphy bio odličan izbor za ulogu fizičara Oppenheimera.

Uz Murphyja, u filmu glume i Emily Blunt, Robert Downey Jr., Matt Damon, Rami Malek, Florence Pugh, Benny Safdie, Michael Angarano, Josh Hartnett i Kenneth Branagh.

 

POGLEDAJTE VIDEO NAJAVU FILMA:

 

OBAVEZAN POTPIS na potpisnu listu EU projekta ˝Društveni centar Bibinje˝ i predočenje osobne iskaznice za osobe starije od 18 godina. Maloljetne osobe mogu prisustvovati projekciji jedino uz pratnju roditelja ili skrbnika. Rezervacija mjesta vrijedi do 20 sati, stoga vas molimo dođite na vrijeme, da ne ometamo druge u gledanju filma.

Službeni glasnik