KARATE KLUB BIBINJE OSVOJIO BRONCU NA PRVENSTVU HRVATSKE U KARATEU

Karate klub Bibinje sudjelovao je na Prvenstvu Hrvatske u karateuza mlađe uzraste, koje se održalo 17.prosinca 2023. godine u Đakovu. Na tom natjecanju, Bibinjski karataši su osvojili jednu brončanu medalju i pokazali visoku razinu vještine i sportskog duha.

Brončanu medalju je osvojila Natali Vuica u kategoriji kate za djevojčice (14godina). Ovo je njezin drugi nastup na državnom prvenstvu,druga osvojena  medalja, te veliki uspjeh za nju i njezin klub.

Ostali natjecatelji iz Karate kluba Bibinje su također bili blizu osvajanja medalja. Svi oni su pokazali veliku borbenost i tehničku izvedbu.

Trener Karate kluba Bibinje, Mladen Sorić, izrazio je zadovoljstvo rezultatima svojih učenika i čestitao im na njihovom trudu i zalaganju. On je također zahvalio Općini Bibinje,roditeljima i sponzorima na podršci koju pružaju klubu i njegovim aktivnostima. Sorić je najavio da će klub nastaviti s radom i pripremama za sljedeća natjecanja, te da se nada da će u budućnosti osvojiti još više medalja i priznanja.

Prvenstvo Hrvatske u karateu je jedno od najvećih i najprestižnijih natjecanja u toj borilačkoj vještini u našoj zemlji. Na njemu je sudjelovalo više od 348 natjecatelja iz 51 kluba,iz cijele Hrvatske. Natjecanje je organizirao Hrvatski karate savez.

Službeni glasnik