KALENDAR DOGAĐANJA BIBINJE, 31.07.-06.08.

31.07.2023

Bibinjski gušti: Matija Cvek & The Funkensteins, Vatra, vokalni sastav Cambi

01.08.- 03.08.2023., šetnica Taline
Najzabavniji ljetni tjedan u Bibinjama započinje tradicionalnim Bibinjskim guštima! Trodnevna gastronomska manifestacija uz glazbene nastupe i ove će godine ugostiti vrhunske glazbenike i regionalne proizvođače domaćih delicija. Ovogodišnji Bibinjski gušti trajat će od 1. do 3. kolovoza 2023. na šetnici Taline po sljedećem programu:

Utorak, 01. kolovoza 2023., 20:00 h, Matija Cvek & The Funkensteins
Prvu večer manifestacije Bibinjski gušti otvaraju Matija Cvek & The Funkensteins. Matija Cvek će sa svojim sastavom The Funkensteins u cjelovečernjem nastupu bibinjsku publiku zabavljati autorskim pjesmama sa svog albuma prvijenca „Izbirljivo i slučajno“ za koji je lani osvojio Porin za najbolji album pop glazbe. Osim autorskih hitova koji su poharali sve domaće radijske ljestvice, bibinjsku publiku sutra očekuju obrade domaćih i stranih funk, pop i R&B izvođača. Ne propustite priliku za večer punu plesa i kvalitetne glazbe!

Srijeda, 02. kolovoza 2023., 20:00 h, grupa Vatra
Drugi dan na Bibinjskim guštima će vas zabavljati grupa Vatra. Poznati virovitički pop-rock sastav s frontmenom Ivanom Dečakom bibinjsku će publiku rasplesati svojim klasičnim energičnim nastupom!

Četvrtak, 03. kolovoza 2023., 20:00 h, vokalni sastav Cambi
Bibinjske gušte zaokružit će nastup vokalnog sastava Cambi koji će svojim hitovima zabavljati bibinjsku publiku čitavu večer. Veseli ritmovi mediteranskih hitova vokalne skupine Cambi idealni su za ovu pravu ljetnu feštu! Bibinjski gušti tradicionalna su gastronomska fešta zabavnog karaktera na kojoj se svake godine svojim domaćim delikatesama predstave i brojni proizvođači Zadarske županije. Tako će posjetitelji i ove godine imati priliku tri dana degustirati vrhunska tradicionalna jela i domaće proizvode. Šetnica Taline bit će pozornica prepuna štandova s atraktivnim jelima kojima će rijetko tko moći odoljeti! Vidimo se!

Dan pobjede i domovinske zahvalnosti: Lovačka večer / Nastup grupe Kanella
Subota, 05.08.2023., šetnica Taline
Dan pobjede i domovinske zahvalnosti Bibinje će proslaviti višestruko. Počevši u 20:00 sati, bibinjski lovci će za mještane Bibinja već tradicionalno pripremati lovačke specijalitete te tako obilježiti Dan pobjede, a u 21:00 sati počinje glazbeni nastup grupe Kanella koja će publiku zabavljati do kasno uvečer.
Posjetite nas tijekom održavanja Ljetnog programa 2023. te kraja kolovoza uživajte u brojnim zabavnim manifestacijama kulturnog, glazbenog i gastronomskog tipa. Dođite i otkrijte zašto je Bibinje tradicionalno šarmantno!

 

Službeni glasnik