KALENDAR DOGAĐANJA BIBINJE, 17.07.-23.07.2023.

17.07.2023

Bibinje Family Day,
Utorak, 18.07.2023., 20:30

Tjedan u Bibinjama prepun događanja za sve uzraste započinje zabavom za najmlađe! U utorak u 20:30 sati Sportski centar Crljenica još jednom će biti domaćin manifestacije Bibinje Family Day u kojoj će obitelji s djecom moći uživati u večeri prepunoj zabave i veselja! Najmlađi posjetitelji na raspolaganju će imati interaktivni poligon, dječje napuhance i druge atrakcije, a sve će aktivnosti pomno pratiti profesionalni dječji animatori usput brinući za sigurnost i opuštenu atmosferu. Pozivamo vas na pravi obiteljski dan pun zabave u kojem svi mogu okušati svoje motoričke i sportske vještine te se odlično zabaviti!

 

Večer komedije, Splicka Scena: Dvorske lude
Srijeda, 19.07.2023., 21:00

Trg Sri sela će se u srijedu u 21:00 pretvoriti u pozornicu za večer prepunu glasnog smijeha i kvalitetnog humora! U sklopu manifestacije Večer komedije, Bibinje će po prvi puta ugostiti kolektiv stand up komičara Splicke Scene u nastupu pod nazivom „Dvorske lude“ u kojem će Tomislav Primorac, Ivica Lazaneo, Ante Travizi i Josip Škiljo kroz sat i pol vremena ‘pretresti’ sve nedaće i teme naših svakodnevica. Ulaz je besplatan, stoga ne propustite večer ovu priliku za puno smijeha! 

 

Queenmania – Tribute to Queen 
Petak, 21.07.2023., 21:00

Prava glazbena atrakcija za ljubitelje legendarnog britanskog sastava Queen u petak stiže u Bibinje! Popularni talijanski tribute band QueenMania u Bibinjama će održati show Obali Alfreda Lisice. S početkom u 21:00, posjetitelje očekuje višesatni nastup ovog ponajboljeg Queen tribute banda poznatog po brojnim europskim turnejama. 
Vidimo se ovog tjedna u Bibinjama na brojnim manifestacijama u sklopu Ljetnog programa 2023.!

 

Službeni glasnik