SVI FOTOGRAFIRAJU ˝ŽUTI KIŠOBRAN˝ SUTRA U DOMU KULTURE U BIBINJAMA NASTUPA ATOMSKO SKLONIŠTE

Atomsko sklonište najava koncerta BUM

INOVATIVNA POZIVNICA ZA KONCERT MLADIH BIBINJACA POSTALA HIT MEĐU PROLAZNICIMA, SVI FOTOGRAFIRAJU ˝ŽUTI KIŠOBRAN˝

SUTRA U DOMU KULTURE U BIBINJAMA NASTUPA ATOMSKO SKLONIŠTE

Bibinjska udruga mladih (BUM) organizira Oldschool Rock ‘n’ Roll spektakl, koncert poznate grupe Atomsko sklonište u Domu kulture u Bibinjama. BUM nije iznenadio odabirom grupe za koncert, jer su Atomci dobro poznati bibinjskoj publici, već inovativnom pozivnicom za koncert. Naime, uoči koncerta na Dom kulture koji se nalazi na glavnom Trgu u Bibinjama, postavili su simbolično žuti kišobran i plastičnu lutku, dva glavna motiva pjesme ˝Žuti kišobran˝. Mislili su mladi Bibinjci i na dušobrižnike, kako se ne bi doveli u probleme na plastičnoj su lutki prekrili intimne dijelove.

–              Ideja je došla spontano, svi znaju za  žuti kišobran, tako smo odlučili prvo s njim krenuti, onda je netko spomenuo da stavimo još i plastičnu lutku i ideja je rođena. Drago nam je čuti pozitivne reakcije naših sumještana, još draže vidjeti kako fotografiraju našu instalaciju i dijele na društvenim mrežama – rekao nam je predsjednik ove Udruge Toni Sikirić.

Atomsko sklonište nastupa u Bibinjama već sutra, s početkom u 22 sata. Predgrupa je lokalni band ˝Period vremena˝, dok će veselu atmosferu nakon Atomskog skloništa nastaviti poznati zadarski DJ Angelo. Bend predvođen Brunom Langerom  u Bibinjama je rado viđen gost, te nema sumnje kako će i ovaj put prirediti  sjajnu rock večer.

 

Službeni glasnik