GLEN POWELL JE ŠARMANTNI MAJSTOR PRERUŠAVANJA U FILMU “HIT MAN”; OVOG PETKA U DRUŠTVENOM CENTRU BIBINJE

OVDJE REZERVIRAJTE SVOJE MJESTO

Hit Man (12)

Trajanje: 1 h 55 min

Režija: Richard Linklater

Glumci: Adria Arjona, Glen Powell, Retta

Država/godina: SAD / 2024.

Izvorno ime: Hit Man

Sadržaj

Glavni lik u filmu je profesor filozofije Gary Johnson, koji je posvetio sav svoj život proučavanju Kanta i brizi o svojim mačkama, čija su imena primjereno Id i Ego, ne ostavljajući vremena ni za uzbuđenja ni za ljubavni život. Gary odlučuje pomoći policiji u malim tajnim zadacima za nadzor i na kraju se pretvara da je unajmljeni plaćeni ubojica, kako bi otkrio potencijalne naručitelje. Posao na kraju odvodi Garyja do Madison, koja ga unajmljuje za ubojstvo. Njihov prvi susret uspostavlja njihov neobičan odnos.
Film je nastao prema novinskom članku iz 2001., objavljenom u magazinu Texas Monthly. U njemu je opisan slučaj policajca Garyja Johnsona, koji se pretvarao da je plaćeni ubojica kako bi uhitio one koji bi zatražili njegove usluge.

Opširnije: MUBI

Pogledajte video najavu filma:

 

OBAVEZAN POTPIS na potpisnu listu EU projekta ˝Društveni centar Bibinje˝ i predočenje osobne iskaznice za osobe starije od 18 godina. Maloljetne osobe mogu prisustvovati projekciji jedino uz pratnju roditelja ili skrbnika. Rezervacija mjesta vrijedi do 20 sati, stoga vas molimo dođite na vrijeme, da ne ometamo druge u gledanju filma.

 

Službeni glasnik