DRUGA VERČER BIBINJSKIH GUŠTA PROTEKLA U ZNAKU ZABAVE I ODLIČNE HRANE

Na Obali Alfreda Lisice sinoć je održana druga večer Bibinjskih gušta. Vesela atmosfera okupila je brojne posjetitelje i prije početka službenog programa, a u 20:00 sati Branka Pelicarić je preuzela vođenje službenog gastronomsko-zabavnog programa, napravivši odličan štimung i uvod u večer.

Posjetitelji su uživali u bogatoj ponudi delicija i raznih autohtonih proizvoda izlagača. S nestrpljenjem se iščekivala tjestenina s plodovima mora koju je spremao Renato Kraljev, a reda za porciju brudeta bibinjskog kuhara Jere također nije nedostajalo. Po običaju, na kraju su se dijelile i slatke fritule kako bi gastronomska priča bila skroz zaokružena. Mještani Bibinja i posjetitelji su u fritulama i jelima Renata Kraljeva i kuhara Jere uživali besplatno!

Zabava se nastavila i koncertom Ivice Sikirića Iće, mnogima omiljenog bibinjskog pjevača i glazbenika koji je za brojnu bibinjsku publiku otpjevao svoje najveće hitove s grupom DiLema. Publika je Iću pratila uglas pjesmom i plesom, a pozivom na bis se tražila i pjesma više! Ako niste bili u Bibinjama jučer, djelić odlične zabave dijelimo s vama putem fotogalerije.

“Druga večer protekla je u znaku zabave i odlične hrane, kako to i biva na Bibinjskim guštima te se nadamo kako će sutra također sve proći po planu. Iako smo zbog vremenskih neprilika u ponedjeljak morali odgoditi nastup grupe Silente, koncert će se ipak održati u četvrtak, 11. kolovoza. Ovim putem svih pozivamo na neplanirani, ali jednako zabavni četvrti dan Bibinjskih gušta” – kazao je Jure Fuzul, direktor Turističke zajednice općine Bibinje.

Bibinjski gušti, koji su se ove godine neočekivano produžili za još jedan dan, tradicionalna su gastronomska i zabavna manifestacija u Bibinjama koja svake godine sve više pokazuje svoj potencijal i potvrđuje da je Bibinje baš poput svog branding slogana – tradicionalno šarmantno. Ovogodišnje izdanje Bibinjskih gušta organizirale su Turistička zajednica općine Bibinje u suradnji s Općinom Bibinje te komunalnim poduzećem Bibinjac d.o.o.

Manifestacija Bibinjski gušti je kao inicijativa prepoznata od strane Hrvatske turističke zajednice te Turističke zajednice Zadarske županije koje su sudjelovale u financiranju ovogodišnjeg izdanja. 

Ne propustite još dva dana odlične zabave na Bibinjskim guštima, a sve ostale događaje koji će se održati u kolovozu možete pogledati na kalendaru Ljetnog programa 2022.

Pogledajte fotogaleriju:

Službeni glasnik