BIBINJE SVEČANO OBILJEŽILO DAN POBJEDE I DOMOVINSKE ZAHVALNOSTI

06.08.2023

Bibinje je jučer obilježilo Dan pobjede i domovinske zahvalnosti i Dan hrvatskih branitelja, te 28. obljetnicu VRO Oluja. Svečano ozračje koje je vladalo čitavog dana zaokruženo je proslavama na više lokacija. Već tradicionalna Lovačka večer još je jednom okupila mještane i posjetitelje na šetnici Taline gdje su bibinjski lovci spremali svoje ukusne lovačke specijalitete. Lovačka večer uz ukusna jela nastavila se s glazbenom pratnjom te proslavom do kasnih večernjih sati.

Uz već tradicionalnu Lovačku večer, Dan pobjede i domovinske zahvalnosti i Dan hrvatskih branitelja proslavio se i uz glazbeni nastup zadarske cover grupe Kanella, poznate po svojim energičnim nastupima i sjajnom zabavnom repertoaru. U višesatnom sinoćnjem nastupu bibinjska je publika uživala u obradama domaćih i stranih pop-rock standarda te uglas pjevala uspješnice Michaela Jacksona, Queena, a zatim i Dalmatina, Petra Graše i mnogih drugih.

Sinoćnje proslave Dan pobjede i domovinske zahvalnosti i Dan hrvatskih branitelja u Bibinjama organizirala je Turistička zajednica općine Bibinje u suradnji s općinom Bibinje te komunalnim poduzećem Bibinjac d.o.o., a najbolje trenutke dijelimo s vama putem galerije. 

Turistička zajednica općine Bibinje još jednom svima čestita Dan pobjede i domovinske zahvalnosti i Dan hrvatskih branitelja! 

Do kraja kolovoza u Bibinjama vas očekuje pregršt zabavnih događanja u sklopu Ljetnog programa 2023. Dođite i zabavite se! 

Službeni glasnik