BIBINJE SINOĆ PROSLAVILO FEŠTU SVETOG ROKA UZ JOLU

U vrhuncu ljetne sezone te u sklopu bogatog Ljetnog programa 2022., Bibinje je sinoć proslavilo blagdan svog sveca zaštitnika Sv. Roka. Koncertom legendarnog Joleta uz pratnju Bolero benda, Bibinjci su s gostima sinoć proslavili svoju feštu, a grupa Vista je sve okupljene zabavljala do dugo u noć.

Početak proslave Sv. Roka u Bibinjama tradicionalno je započeo ranije kroz dan obaveznom misom te procesijom s kipom Svetog Roka kroz cijelo mjesto, a navečer se prigodno proslavilo, pjevalo i plesalo u Sportskom centru Crljenica. S obzirom na to da je proslava zaštitnika sveca Bibinja, Svetog Roka, stoljetna tradicija, po starom običaju su posjetitelji pristizali tijekom cijelog dana, a navečer se na zabavnom programu okupio veliki broj ljudi. Počevši s koncertom nešto iza 22:00 sati, kralj zabave Jole je uz svoj prateći Bolero bend u skoro trosatnom nastupu opjevao svoje najveće zabavne hitove, atmosfera je bila nezapamćeno dobra, prepuna plesa i pjevanja.

Osim Joleta, Bibinjce i goste je sinoć zabavljala grupa Vista iz Zadra, poznata po svojim spektakularnim nastupima na vjenčanjima, ali i manifestacijama zabavnog tipa. Svojim obradama hitova, grupa Vista je zabavila i raspjevala Bibinje, a kako je to jučer izgledalo na proslavi blagdana Sv. Roka pogledajte u našoj fotogaleriji.

Proslavu Sv. Roka, važnog blagdana sveca zaštitnika Bibinja, organizirala je Turistička zajednica općine Bibinje u suradnji s Općinom Bibinje i komunalnim poduzećem Bibinjac d.o.o.

Ovim vas putem pozivamo na brojna druga događanja koja će se u održati do kraja kolovoza. Sva ostala događanja možete pronaći na kalendaru Ljetnog programa 2022.

Vidimo se u Bibinjama!

 

video: https://www.youtube.com/watch?v=ytUloUw1c_o

fotogalerija: https://web.facebook.com/visit.bibinje/posts/pfbid0xSuhFtH29YbUjMuzPTPm1uaome9JWXrt2ZFGqdiDAfqdBFT9fShBiSSZW3bfzUAYl

wetransfer: https://we.tl/t-fdF28TOTqE

Službeni glasnik