ANT-MAN I WASP: KVANTUMANIJA | PETAK. 24.02. U 19 SATI

ANT-MAN I WASP: KVANTUMANIJA | PETAK. 24.02. U 19 SATI

OVDJE REZERVIRAJTE SVOJE MJESTO

Partneri superjunaci Scott Lang i Hope Van Dyne vraćaju se kako bi nastavili uzbudljive pustolovine kao Ant-Man i Wasp. Peta faza Marvel Cinematic Universea započela je putovanjem kroz Kvantni svemir i predstavljanjem novog zlikovca koji će potpuno izmijeniti svijet superheroja i samog Ant-Mana. U kina diljem Hrvatske ovih je dana stiže film “Ant-Man i Wasp: Kvantumanija” (“Ant-Man and the Wasp: Quantumania”) čiju režiju potpisuje Peyton Reed.

Originalni naslov:             Ant-Man and the Wasp: Quantumania

Dužina filma:      125 minuta(e)

Država/Godina: USA/2023

Žanr:      akcija, avantura, komedija

Glumci: Paul Rudd, Evangeline Lilly, Michael Douglas, Michelle Pfeiffer, Jonathan Majors

Redatelj:              Peyton Reed

Dobna preporuka:           (12)

SADRŽAJ

Scott Lang i Hope Van Dyne, zajedno s Hopeinim roditeljima Hankom Pymom (Michael Douglas) i Janet Van Dyne (Michelle Pfeiffer), te njegovom kćeri Cassie Lang, istražuju Kvantno carstvo u kojem komuniciraju s neobičnim stvorenjima i upuštaju se u avanturu koja nadilazi granice onoga što su mislili moguće.

VIDEO NAJAVA FILMA: 

 

OBAVEZAN POTPIS na potpisnu listu EU projekta ˝Društveni centar Bibinje˝ i predočenje osobne iskaznice za osobe starije od 18 godina. Maloljetne osobe mogu prisustvovati projekciji jedino uz pratnju roditelja ili skrbnika. Rezervacija mjesta vrijedi do 19 sat, stoga vas molimo dođite na vrijeme, da ne ometamo druge u gledanju filma.

 

Službeni glasnik