ZVUK SLOBODE | PETAK, 6.10. U 20 SATI

ZVUK SLOBODE | PETAK, 6.10. U 20 SATI

OVDJE REZERVIRAJTE SVOJE MJESTO

Film koji se temelji na istinitoj priči o užasnoj trgovini djecom, po gledanosti je potukao rekorde u američkim kinima, ostavivši iza sebe druge blockbustere.

Originalni naslov:             Sound of Freedom

Dužina filma:      131 minuta(e)

Država/Godina: MEX, USA/2023

Žanr:      akcija, biografski, drama

Glumci: Jim Caviezel, Bill Camp, Cristal Aparicio, Javier Godino, Mira Sorvino, Lucás Ávila, Yessica Borroto Perryman, Manny Perez

Redatelj:              Alejandro Monteverde

Dobna preporuka:           (15)

 

SADRŽAJ

“Sound of Freedom”, film čija se radnja temelji na istinitoj priči užasne trgovine djecom, po gledanosti je potukao rekorde u američkim kinima, ostavivši iza sebe druge blockbustere. Film govori o istinitoj životnoj priči Timothyja Ballarda, koji je dao otkaz u američkom Ministarstvu domovinske sigurnosti kako bi pomogao spasiti djecu koja su postala žrtve trgovine ljudima u Kolumbiji. U Hrvatskoj je u samo jednom danu film pogledalo nešto manje od 3.000 gledatelja, te je time daleko zasjenio sve ostale visokobudžetne hollywoodske naslove koji se trenutno prikazuju u domaćim kinima.

POGLEDAJTE VIDEO NAJAVU FILMA:

 

OBAVEZAN POTPIS na potpisnu listu EU projekta ˝Društveni centar Bibinje˝ i predočenje osobne iskaznice za osobe starije od 18 godina. Maloljetne osobe mogu prisustvovati projekciji jedino uz pratnju roditelja ili skrbnika. Rezervacija mjesta vrijedi do 20 satI, stoga vas molimo dođite na vrijeme, da ne ometamo druge u gledanju filma.

 

Službeni glasnik