ZABAVA I SMIJEH OBILJEŽILI JOŠ JEDNO IZDANJE BIBINJE FAMILY DAY

19.07.2023

Sportskim centrom Crljenica sinoć su odzvanjali zvukovi smijeha i zabave. Još jedno izdanje dječje zabavne manifestacije Bibinje Family Day okupilo je mnoštvo mladih obitelji željnih dobre zabave i atraktivnih dječjih igara! 

Počevši u 20:30 sati, punim Sportskim centrom Crljenica orili su se veseli povici najmlađih koji su uživali u atrakcijama od kojih se izdvajaju zabavni dječji interaktivni poligon i napuhanci. Jučerašnji program proveden je pod budnim okom profesionalnih animatora koji su se u svakom trenutku brinuli za sigurno provođenje svih aktivnosti, a na taj se način osiguralo bezbrižno i zabavno iskustvo za prisutne.

Najmlađi su uživali u brojnim organiziranim aktivnostima u kojima su mogli okušati svoje motoričke i sportske vještine, a natjecateljski dio manifestacije iznjedrio je pravi timski duh i sportsku suradnju kod svih natjecatelja. Veselu atmosferu dječje zabave s jučerašnjeg izdanja Bibinje Family Day pogledajte u fotogaleriji.

U sklopu Ljetnog programa 2023. u Bibinjama vas ovog ljeta očekuju brojne druge zabavne manifestacije kulturnog, glazbenog i gastronomskog tipa. Čekamo vas u Bibinjama, vidimo se! 

Službeni glasnik