USPJEŠNI POČETAK NOVE ŠKOLSKE GODINE U BIBINJAMA; OPĆINA I OVE GODINE FINANCIRALA NABAVKU RADNOG MATERIJALA ZA SVE UČENIKE

POČETAK NOVE ŠKOLSKE GODINE; U PRVI RAZRED KRENULO 39 PRVAŠIĆA

 Za 420 učenika  Osnovne škole Stjepana Radića jučer je počela nova školska godina. Korona krizi unatoč, Općina Bibinje i ove je godine u svom proračunu osigurala sredstva u iznosu od 226.781,00 kuna,  s kojima je financirala nabavku svog radnog materijala ( radne bilježnice, likovne mape, geografske karte, kutije za tehničku kulturu) za učenike od prvog do osmog razreda OŠ Stjepan Radić.

  • Vjerujemo kako je ovakva pomoć od strane Općine Bibinje uistinu dobrodošla, posebno za obitelji  koje  imaju više djece u osnovnoj školi. Uz spomenuti radni materijal, Općina Bibinje je financirala i nabavku zaštitnih, perivih maski za lice koje  će  djeca  koristiti u skladu s propisanim mjerama HZJZ i Ministarstva obrazovanja. Općina Bibinje  prihvatila  je i financiranje  još jednog djelatnika neophodnog za  normalan  i kvalitetan rad  produženog boravka , a sve zbog situacije uzrokovane pandemijom COVID-19 – rekao je općinski načelnik Bruno Bugarija.

U ovoj neizvjesnoj i specifičnoj situaciji u kojima se nalaze učenici, njihovi nastavnici, roditelji,  tj. cjelokupno društvo,  Općina Bibinje je podrška svima, prvenstveno našoj djeci kako bi hrabro krenuli u nove školske pobjede.

Investiranje u njihovo znanje, investiranje je u budućnost!

Želim im svima puno zdravlja i uspjeha na početku ove školske godine! Za kraj je poručio općinski načelnik Bruno Bugarija.

Službeni glasnik