TURNIR U ODBOJCI NA PIJESKU PUNTA BIBINJE 2018

TURNIR U ODBOJCI NA PIJESKU PUNTA BIBINJE 2018

Klub odbojke na pijesku Bibinje je prošle subote 23. srpnja organizirao turnir u odbojci na pijesku za odbojkašice U 17. Na turniru je sudjelovalo osam ekipa. Iz Vodica su stigle tri ekipe, dvije ekipe prijavile su se iz Zadra, a tri iz Bibinja.

Igralo se na terenima plaže Punta pored Marine Dalmacija. Osam ekipa igralo je po sistemu dvostruke eliminacije. Na kraju je slavila ekipa Zadar 1 u sastavu: Sara Čukušić, Magdalena Dijan i Ivana Karuc. Sara i Ivana su 2017. s Deom Marković bile vice prvakinje ovog turnira, a Sara i Dea su s Rinom Miočić 2016. osvojile Puntu.

Ekipe:
VODICE II; Helena Mihek, Magdalena Čubrić, Lukrecia Jakovljević, VODICE III; Nika Bujas, Franka Perkov, Lana Perić, Teresa Gavioli, VODICE I; Nora Čubrić, Antea Čubrić, Manuela Lasan Zorobel, ZADAR II; Antonela Baroš, Karla Marija Župan, Veronika Župan, ZADAR I; Sara Čukušić, Magdalena Dijan, Ivana Karuc, KUKUMARI;Aneta Kero, Cvita Lisica, Lucija Siketić, BIBINJE; Lana Dukić, Vanda Sikirić, Lucija Osmančević, SRDELE: Ana Mikulić, Sara Lisica, Lana Mirkov.

Rezultati: za 3. mjesto VODICE III (18:21) VODICE I
Za 1. mjesto ZADAR II (13:21) ZADAR I

Organizatori iz Kluba odbojke na pijesku Bibinje najavljuju memorijalni turnir „Za Siku“ koji će se održati 22. srpnja na terenima plaže Punta. Ove godine će paralelno u isto vrijeme igrati odbojkašice i odbojkaši svaki na svom terenu jedni pored drugih. Očekuje se dolazak ekipa iz Šibenika, Vodica, Knina, Biograda, Sukošana, Zadra i naravno Bibinja.

Službeni glasnik