SUBOTA, 21. SIJEČNJA U 19 SATI | ZBOG VELIKOG INTERESA, PONOVNO PRIKAZUJEMO FILM O WHITNEY HOUSTON

I WANNA DANCE WITH SOMEBODY: FILM O WHITNEY HOUSTON |

SUBOTA, 21. SIJEČNJA U 19 SATI

ZBOG VELIKOG INTERESA PONOVNO PRIKAZUJEMO FILM!

I Wanna Dance with Somebody: Film o Whitney Houston u središte priče stavlja glazbenu ikonu Whitney Houston. Svjedočite magiji i užitku glazbe na velikom ekranu!

OVDJE REZERVIRAJ SVOJU KARTU

Originalni naslov: Whitney Houston: I Wanna Dance with Somebody

Dužina filma: 146 minuta(e)

Država/Godina: USA/2022

Žanr: biografski, drama, mjuzikl

Glumci: Stanley Tucci, Tamara Tunie, Ashton Sanders, Naomi Ackie, Clarke Peters

Redatelj: Kasi Lemmons

Dobna preporuka: (12)

SADRŽAJ

Naomi Ackie glumi Whitney u glazbenom biografskom filmu koji se temelji na epskom životu i glazbi kultne pjevačice. I Wanna Dance with Somebody: Film o Whitney Houston je snažna i trijumfalna proslava neusporedive Whitney Houston. Film redateljice Kasi Lemmons i scenarista Anthonyja McCartena, 4 puta nominiranog za nagradu Oscar®, producenta Clivea Davisa, legendarnog glazbenog menadžera, i glumice Naomi Ackie, dobitnice BAFTA Award®, prikazuje portret bez ograničenja kompleksne i dinamične žene iza legendarnog The Voicea. Od djevojke u zboru iz New Jerseya do jednog od najprodavanijih i najnagrađivanijih glazbenih umjetnika svih vremena publika će biti odvedena na inspirativno, dirljivo i vrlo emotivno putovanje kroz Whitneyin život i karijeru, uz zapanjujuće izvedbe i soundtrack najomiljenijih hitova ikone kakve ih do sad još niste čuli. Don’t you wanna dance?

 

OBAVEZAN POTPIS na potpisnu listu EU projekta ˝Društveni centar Bibinje˝ i predočenje osobne iskaznice za osobe starije od 18 godina. Maloljetne osobe mogu prisustvovati projekciji jedino uz pratnju roditelja ili skrbnika. Rezervacija mjesta vrijedi do 19 sat, stoga vas molimo dođite na vrijeme, da ne ometamo druge u gledanju filma.

 

 

 

Službeni glasnik