POVODOM MEĐUNARODNOG DANA ŽENA; MODNI DNEVNICI U DRUŠTVENOM CENTRU BIBINJE

Ove nedjelje u 18 sati pridužite nam se na druženju povodom Međunarodnog dana žena, u Društvenom centru Bibinje održat će se izložba ˝Modni dnevnici˝Damire Fuzul. Izložba se održava u organizaciji udruge Aktivno Bibinje.

˝Izložbu smo organizirali baš povodom Dana žena da na još jedan način obilježimo taj dan. Želja je bila proslaviti žensko stvaralaštvo i svestranost. Kretala sam od sebe kao majke troje djece, koja uz obiteljske i poslovne obaveze stalno pokušavam sudjelovati u raznim aktivnostima i baviti se stvarima koje me usrećuju. Organiziranje ove izložbe je jedna od njih. A znam da je tako sa svakom ženom čime god da se bavi˝ – rekla nam je Lucija Kero Šimac iz udruge Aktivno Bibinje.

Autorica modnih ilustracija Damira Fuzul je žena, majka, koja uz svoj posao i obaveze godinama svakodnevno njeguje svoju strast prema slikarstvu, kreativnosti i modi. Sudjelovala je na 22 zajedničke izložbe, a ovo joj je druga samostalna.

Izložbu, svojim glazbenim nastupom uveličat će mlada Anamarija Kasumović, Bibinjka koja njeguje svoju strast prema pjevanju, te se dodatno školuje u školi pjevanja ˝Arija˝ pod vodstvom Nele Šarić.

˝Nadamo se velikom odazivu, prvenstveno žena, jer ovo je još jedna divna prilika da proslavimo svoj dan i podružimo se uživajući u Damirinim modnim ilustracijama i Anamarijinom prekrasnom glasu˝ poručila je za kraj Lucija Kero Šimac.

Službeni glasnik