PONOVNO LJUBAV U DRUŠTVENOM CENTRU BIBINJE; PETAK 21 SAT, PRIYANKA CHOPRA JONAS, SAM HEUGHAN I PO PRVI PUT NA FILMU SLUŠAMO I GLEDAMO CELINE DION

PONOVNO LJUBAV| PETAK, 9.6. | 21 SAT

Od scenarista i redatelja Jima Strousea, u glavnim ulogama su Priyanka Chopra Jonas, Sam Heughan i Celine Dion te uključujući nove pjesme Celine Dion.

OVDJE REZERVIRAJTE SVOJE MJESTO

Originalni naslov:             Love Again

Dužina filma:      104 minuta(e)

Država/Godina: USA/2023

Žanr:      romansa/ljubavni, drama, komedija

Glumci: Sam Heughan, Priyanka Chopra Jonas, Russell Tovey, Celia Imrie, Céline Dion, Lydia West

Redatelj:              Jim Strouse

Dobna preporuka:           (12)

 

SADRŽAJ

Što ako vas nasumična SMS poruka dovede do ljubavi vašeg života? U ovoj romantičnoj komediji, suočavajući se s gubitkom zaručnika, Mira Ray šalje niz romantičnih poruka na njegov stari broj mobitela… ne shvaćajući da je broj dodijeljen novom službenom telefonu Roba Burnsa. Novinar Rob osvaja iskrenošću u lijepo ispovjednim tekstovima. Kad mu je dodijeljeno da napiše profil megazvijezde Celine Dion (glumi samu sebe u svojoj prvoj filmskoj ulozi), traži njezinu pomoć da smisli kako osobno upoznati Miru… i osvojiti njezino srce.

VIDEO NAJAVA FILMA: https://www.youtube.com/watch?v=B071aJXuVCg&ab_channel=ConFilmHrvatska

OBAVEZAN POTPIS na potpisnu listu EU projekta ˝Društveni centar Bibinje˝ i predočenje osobne iskaznice za osobe starije od 18 godina. Maloljetne osobe mogu prisustvovati projekciji jedino uz pratnju roditelja ili skrbnika. Rezervacija mjesta vrijedi do 21 sat, stoga vas molimo dođite na vrijeme, da ne ometamo druge u gledanju filma.

Službeni glasnik