U PETAK NOVI INDIANA JONES ARTEFAKT SUDBINE; PETAK, 30. LIPNJA 21 SAT

INDIANA JONES I ARTEFAKT SUDBINE | PETAK, 30.6. | 21 SAT

OVDJE REZERVIRAJTE SVOJE MJESTO

Harrison Ford se vraća u ulozi najpoznatijeg profesora arheologije!

IZVORNO IME: Indiana Jones and the Dial of Destiny

REDATELJ: James Mangold  |  ŽANR: akcija, avantura

ULOGE: Harrison Ford, Mads Mikkelsen, Antonio Banderas, Phoebe Waller-Bridge

TRAJANJE FILMA: 154 min  |  GODINA: 2023  |  DRŽAVA: SAD  |

POČETAK PRIKAZIVANJA: 29.06.2023

 

SADRŽAJ FILMA:

Harrison Ford se vraća u ulozi najpoznatijeg profesora arheologije u petom filmu kultne franšize čija je radnja smještena u kasne šezdesete godine prošlog stoljeća, a čitava je priča povezana sa svemirskim programom. “Pronalazeći sebe u novoj eri i približavanju mirovini, Indy se bori da se uklopi u svijet koji ga je pretekao”, službeni je slogan novog nastavka; “No pipci previše poznatog zla vraćaju se u obliku starog suparnika, a Indy mora ponovno staviti svoj šešir i uzeti svoj bič kako bi se osigurao da se drevni i moćni artefakt ne padne u krive ruke.”

Režiju petog filma o Indiani Jonesu potpisuje James Mangold, a opisan je kao posljednji dio u seriji. Ovo je prvi film koji nije režirao Steven Spielberg, koji je umjesto toga izvršni producent zajedno s Georgeom Lucasom.

Prvi trailer za film dao je obožavateljima još jedan pogled na zlikovca Vollera kojeg igra Mads Mikkelsen, a navodno je temeljen na stvarnom nacistu Wernheru von Braunu koji je postao inženjer u NASA-i.

 

POGLEDAJTE VIDEO NAJAVU FILMA:

https://www.youtube.com/watch?v=ejQS7wCFa3E&ab_channel=BlitzHrvatska

 

OBAVEZAN POTPIS na potpisnu listu EU projekta ˝Društveni centar Bibinje˝ i predočenje osobne iskaznice za osobe starije od 18 godina. Maloljetne osobe mogu prisustvovati projekciji jedino uz pratnju roditelja ili skrbnika. Rezervacija mjesta vrijedi do 21 sat, stoga vas molimo dođite na vrijeme, da ne ometamo druge u gledanju filma.

 

Službeni glasnik