PETAK U DRUŠTVENOM CENTRU BIBINJE; ‘THE FLASH’: DOLAZI NOVO DOBA DC SUPERHEROJA

THE FLASH | PETAK, 16.6. | 21 SAT

Flash, Batman i Supergirl udružuju snage u novom filmu iz DC Universe-a. Film koji će preokrenuti DC-ev svijet i vratiti mnoga poznata lica iz omiljenih filmova ovog lipnja napokon dolazi u kina.

OVDJE REZERVIRAJTE SVOJE MJESTO

IZVORNO IME: The Flash

REDATELJ: Andy Muschietti   |  ŽANR: akcija, avantura

ULOGE: Ezra Miller, Michael Keaton, Sasha Calle, Ben Affleck, Kiersey Clemons, Antje Traue, Michael Shannon

TRAJANJE FILMA: 144 min  |  GODINA: 2023  |  DRŽAVA: SAD 

POČETAK PRIKAZIVANJA: 15.06.2023

SADRŽAJ

Omiljeni član Lige pravde, The Flash, ovog ljeta dobiva svoj prvi samostalni film, u režiji Andyja Muschiettija, s Ezrom Millerom koji će ponoviti svoju kultnu ulogu vodećeg DC heroja. Da nas očekuje prava ljetna akcijska poslastica dokazuje i činjenica da će u novom film veliku ulogu imati i po mnogima najbolji Batman svih vremena – Michael Keaton.

Svjetovi se sudaraju u dok Barry Allen koristi svoje supermoći za putovanje kroz vrijeme kako bi promijenio događaje iz svoje prošlosti. Međutim, pokušaj da spasi svoju obitelj nenamjerno ga okreće u budućnost, ostavljajući Barryja zarobljenog u okrutnoj sadašnjosti u koju se general Zod vratio s prijetnjom uništenja, a Barry nema drugih superheroja koji bi mu priskočili u pomoć. Osim ako ne uspije izmamiti sasvim drugačijeg Batmana iz mirovine i spasiti zatočenog Kriptonca iz zatočeništva, iako ne onog kojeg traži. U konačnici, Barryjeva jedina nada da spasi svijet u kojem se našao i vrati u budućnost koju poznaje jest utrka s vlastitim životom. Ali hoće li konačna žrtva biti dovoljna da se uspostavi red u svemiru?

VIDEO NAJAVA FILMA:

VIŠE O FILMU

 

OBAVEZAN POTPIS na potpisnu listu EU projekta ˝Društveni centar Bibinje˝ i predočenje osobne iskaznice za osobe starije od 18 godina. Maloljetne osobe mogu prisustvovati projekciji jedino uz pratnju roditelja ili skrbnika. Rezervacija mjesta vrijedi do 21 sat, stoga vas molimo dođite na vrijeme, da ne ometamo druge u gledanju filma.

Službeni glasnik