U PETAK, 29. RUJNA U DRUŠTVENI CENTAR BIBINJE DOLAZI NOVI NASTAVAK PLAĆENIKA; Jason Statham, Megan Fox, Sylvester Stallone, Dolph Lundgren

PLAĆENICI 4 | PETAK, 29.09. U 20 SATI

OVDJE REZERVIRAJTE SVOJE MJESTO

Filmska hit franšiza s najviše glumačkih zvijezda u povijesti!
Originalni naslov: The Expendables 4
U kinu od: 21.09.2023
Dužina filma: 103 minuta(e)
Država/Godina: USA/2023
Žanr: akcija, avantura, triler
Glumci: Jason Statham, Curtis ’50 Cent’ Jackson, Megan Fox, Sylvester Stallone, Dolph Lundgren
Redatelj: Scott Waugh
Dobna preporuka: (15)

SADRŽAJ
Plaćenici se vraćaju na velika platna u svom četvrtom izdanju i ponovo predstavljaju najveća imena glumačke akcijske scene. Jason Statham, Andy Garcia, Sylvester Stallone i Dolph Lundgren donose vam novu dozu akcije, uz pridružene članove Megan Fox, 50 Centa i mnoge druge.
Ono što je počelo prije 11 godina konačno se završava. Nepobjedivi veteran plaćenik Barney Ross i njegova ekipa vraćaju se za četvrti nastavak franšize. Ross i njegova plaćenička banda suočit će se s trgovcem oružja koji upravlja snagom goleme privatne vojske.

POGLEDAJTE VIDEO NAJAVU FILMA:

OBAVEZAN POTPIS na potpisnu listu EU projekta ˝Društveni centar Bibinje˝ i predočenje osobne iskaznice za osobe starije od 18 godina. Maloljetne osobe mogu prisustvovati projekciji jedino uz pratnju roditelja ili skrbnika. Rezervacija mjesta vrijedi do 20 satI, stoga vas molimo dođite na vrijeme, da ne ometamo druge u gledanju filma.

Službeni glasnik