OVE NEDJELJE U DRUŠTVENI CENTAR BIBINJE STIŽU MARVELI!

MARVELI | NEDJELJA, 03.12.  U 19 SATI

OVDJE REZERVIRAJTE SVOJE MJESTO

Nastavak super uspješnog filma Kapetanica Marvel u kojem se oskarovka Brie Larson vraća ulozi atraktivne superjunakinje. 

Pripremite se na avanturu diljem svemira, jer trio Marvelovih junakinja vas vodi u njegove najskrivenije i najopasnije dijelove. Ali i najzabavnije.

Originalni naslov:             The Marvels

Dužina filma:      105 minuta(e)

Žanr:      akcija, avantura, fantazija

Glumci: Brie Larson, Teyonah Parris, Iman Vellani, Samuel L. Jackson, Zawe Ashton

Redatelj:              Nia DaCosta

Dobna preporuka:           (12)

SADRŽAJ

Carol Danvers, poznata kao Kapetanica Marvel, povratila je svoj identitet od tiranskog Kree-a i osvetila se Vrhovnoj Inteligenciji. No, neželjene posljedice prisiljavaju je da preuzme teret nestabilnog univerzuma. Kada je njezine obaveze pošalju kroz crvotočinu povezanu s rasom Kree, njezine moći se isprepliću s moćima Kamale Khan, poznate kao Ms. Marvel, obožavateljice iz Jersey Cityja, te sa Carolinom udaljenom nećakinjom, astronautkinjom i kapetanicom S.A.B.E.R.-a, Monicom Rambeau. Ova neobična trojka mora se udružiti i naučiti surađivati kako bi spasila MCU svijet kao “Marveli.”

POGLEDAJTE VIDEO NAJAVU FILMA:

 

OBAVEZAN POTPIS na potpisnu listu EU projekta ˝Društveni centar Bibinje˝ i predočenje osobne iskaznice za osobe starije od 18 godina. Maloljetne osobe mogu prisustvovati projekciji jedino uz pratnju roditelja ili skrbnika. Rezervacija mjesta vrijedi do 20 satI, stoga vas molimo dođite na vrijeme, da ne ometamo druge u gledanju filma.

 
Službeni glasnik