NEMOGUĆA MISIJA: ODMAZDA; OVOG PETKA U DRUŠTVENOM CENTRU BIBINJE

NEMOGUĆA MISIJA: ODMAZDA PRVI DIO | PETAK, 13.10. U 20 SATI

OVDJE REZERVIRAJTE SVOJE MJESTO

Sedmi i osmi film iz franšize ‘Nemoguća misija’ bit će i službeni ispraćaj Ethana Hunta, kojeg Cruise glumi od 1996. godine.

Originalni naslov:             Mission: Impossible – Dead Reckoning Part One

Dužina filma:      163 minuta(e)

Država/Godina: USA/2022

Žanr:      akcija, avantura, triler

Glumci: Tom Cruise, Simon Pegg, Ving Rhames, Rebecca Ferguson, Vanessa Kirby

Redatelj:              Christopher McQuarrie

Dobna preporuka:           (12)

SADRŽAJ

Pet godina nakon zadnje Nemoguće misije studija Paramount, Tom Cruise se vraća ulozi Ethana Hunta, poznatog junaka ovisnog o adrenalinu i akciji.

I u novom nastavku Tom Cruise izvodi nevjerojatne vratolomije, često puta opasne po život. Već smo naviknuli na to da poznati glumac svoje akcijske scene voli izvoditi sam, rijetko kada uz pomoć kaskadera. U prošlim misijama je stajao na avionu koji je ubrzavao i pripremao se za uzlet, samostalno upravljao helikopterom, dok će u novoj misiji skočiti s motorom preko litice u Norveškoj…da bi se padobranom kasnije spustio na vlak koji prolazi ispod njega.

Redatelj Christopher McQuarrie scenu je opisao riječima: “Ovo je daleko najopasnija scena koju smo ikad pokušali!”

U novom filmu Ethan Hunt (Tom Cruise) i njegov IMF tim kreću na svoju najopasniju misiju do sada: trebaju pronaći zastrašujuće novo oružje koje prijeti cijelom čovječanstvu prije nego što padne u pogrešne ruke. Budućnost i sudbina svijeta su u opasnosti, a mračne sile iz Ethanove prošlosti se približavaju. Počinje smrtonosna utrka diljem svijeta gdje se Ethan suočava s tajanstvenim neprijateljem u kojoj je naš junak prisiljen shvatiti da ništa ne može biti važnije od njegove misije – čak ni životi onih koje najviše voli.

POGLEDAJTE VIDEO NAJAVU FILMA:

OBAVEZAN POTPIS na potpisnu listu EU projekta ˝Društveni centar Bibinje˝ i predočenje osobne iskaznice za osobe starije od 18 godina. Maloljetne osobe mogu prisustvovati projekciji jedino uz pratnju roditelja ili skrbnika. Rezervacija mjesta vrijedi do 20 satI, stoga vas molimo dođite na vrijeme, da ne ometamo druge u gledanju filma.

Službeni glasnik