MAŽORETKINJE U BIBINJAMA; SAVEZ MAŽORETKINJA I POM PON TIMOVA HRVATSKE POČINJE SA PROJEKTOM POD NAZIVOM “MAŽORET SPORT ZA SVE”

U sklopu projekta „MAŽORET SPORT ZA SVE“, SMPTH – Savez mažoretkinja i pom pon timova, u suradnji sa Općinom Bibinje, organizira upise za MAŽORETKINJE BIBINJE  koji će se održati u SUBOTU, 03.10.2020.  od 16.00 – 18.00 sati u Domu kulture Bibinje.

Grupe su podijeljene u četiri dobna uzrasta od 4-25 godina.

Mažoret sport , kao plesna disciplina, prema pravilniku MWF-Majorette Sport World Federation ima više kategorija u radu sa rekvizitima štap, pom pon, zastave, mace i drummers. Sa  atraktivnim kostimima i zanimljivim rekvizitima, mažoret sport je izuzetno popularan u svijetu, a brojna međunarodna natjecanja , u organizaciji Saveza , održana su i u Hrvatskoj.

Pored revijalnih nastupa, timovi imaju mogućnost natjecanja na državnim, europskim i svjetskim prvenstvima.

Kroz ovaj projekt potičemo i pomažemo u aktivnostima sa svim dobnim uzrastima kako bi mažoret sport bio kvalitetan i zanimljiv doprinos zdravome životu. Rekreativan ili natjecateljski trening -vaš je izbor. Cilj je ovim dinamičnim i atraktivnim sportom uključiti cijelu obitelj počevši od osnovnih elemenata mažoret plesa koji se mogu realizirati u svakoj sredini – poručili su iz Saveza mažoretkinja i pom timova.

UPISI za MAŽORETKINJE BIBINJE održati će se u SUBOTU, 03.10.2020.u Domu kulture Bibinje od 16.00 do 18.00 sati.

Prijave i informacije:

E-mail: majorettes.cro@gmail.com

Mob: 095 547 9866

Službeni glasnik