JULY FEST BIBINJE: VESNA PISAROVIĆ & GIULIANO, DIKTATORI

Ove subote 08.07. u Bibinjama održat će se prvi dio glazbene manifestacije July fest Bibinje s nastupima Vesne Pisarović i Giuliana te benda Diktatori. S početkom u 22:00 sati u bibinjskom Sportskom centru Crljenica kreću nastupi i live program koji će trajati čak 5 sati!

Koncertni spektakl otvorit će Vesna Pisarović, jedna od najomiljenijih pjevačica na domaćoj sceni čiji se hitovi rado pjevaju u svim prilikama, stoga ne treba dvojiti da će raspjevati i bibinjsku publiku. Zabavu će dalje nastaviti Giuliano izvodeći mega popularni duet s Vesnom „Bježi od mene“ koji će zasigurno obilježiti cijelu večer. 

Uzavrelu atmosferu koja se očekuje u Bibinjama ove subote nakon nastupa Vesne Pisarović i Giuliana nastavit će bend Diktatori, poznati po svojoj dugogodišnjoj uspješnoj suradnji s Marijanom Banom, ali i mnogim drugim domaćim izvođačima. Diktatori će bibinjsku publiku zabavljati obradama popularnih domaćih i stranih pjesama do dugo u noć.

Ulaznice za prvu večer July Fest Bibinje pronađite na adriaticket.com. Ne propustite večer vrhunske zabave!

July Fest Bibinje dvodnevna je glazbena manifestacija u organizaciji Perpetuum Eventsa koja će ovog ljeta u Bibinjama ugostiti vrhunske domaće izvođače pop i zabavne glazbe. U subotu 08. srpnja 2023. nastupit će Vesna Pisarović, Giuliano i bend Diktatori, dok će 22. srpnja 2023. nastupiti Vlado Kalember i Srebrna Krila te Colonia. 

Cjelokupni Ljetni program 2023. u Bibinjama dostupan je na online kalendaru događanja.

Službeni glasnik