IVICA SIKIRIĆ IĆO SINOĆ ODRŽAO KONCERT: BIBINJSKI SLAVUJ OČARAO PUBLIKU

Sinoć je u Bibinjama na Obali Alfreda Lisice nastup održao legendarni bibinjski pjevač Ivica Sikirić Ićo. Sa svojim bendom Dilema, publiku je zabavljao višesatnim nastupom svojih recentnih, ali i starijih hitova s početka karijere. 

Predstavljajući publici svoj najnoviji singl „U inat onima što šute“, Ićo je sinoć izveo svoje novije pjesme „Opet je jubin cilin tilon“, „Za tebe bisere“ i „Još se volimo“ kojima se posljednjih godina vratio na scenu nakon duge izdavačke pauze. 
Publika je odlično prihvatila Ićine novije povratničke pjesme, ali su poseban aplauz zaradile izvedbe starijih, legendarnih hitova koji su ranih 2000-ih bili zaslužni za slavu na domaćoj sceni. Hitom „Najlipša si“ iz 2003. godine, koji je lani ponovno izdan u remastered verziji, Ićo je jučer obradovao bibinjsku publiku koja se prisjetila te s njime zapjevala brojne hitove s početka njegove karijere. 

Odličnu atmosferu koncerta Ivice Sikirića Iće pogledajte na javnoj galeriji fotografija na Facebook stranici Visit Bibinje. 
Ivica Sikirić Ićo jedan je od najpoznatijih bibinjskih pjevača i glazbenika čiji počeci sežu u devedesete nastupima s KUD „Bibinje“ te klapom Bibinje (tadašnja klapa Fortuna). Također, u klapi  Trogir nastupa kao zamjena legendarnom Vinku Coci od 1995. do 1998. godine. Ranih 2000-ih izdaje tri albuma u razdoblju od 2001. do 2005. kojima je stekao domaću slavu: Postelja od ruža, Najlipša si i Iz moje duše. U posljednjih dvadeset godina nastupio je na brojnim festivalima od kojih se izdvajaju višestruki nastupi na Zadarfestu, Hrvatskom radijskom festivalu te Splitskom festivalu. Nakon godina nastupanja i po brojnim barovima diljem Hrvatske te slabijem izlaganju javnosti, Ivica je prošle godine prvi put održao solo koncert u zagrebačkom Lisinskom te u velikom stilu obznanio povratak novijim pjesmama. Prije samo tri tjedna Ivica je predstavio i najnoviji duet s Giulianom „Ako ona nije ta“. 

U sklopu Ljetnog programa 2023. ovoga ljeta vas u Bibinjama očekuju brojni zanimljivi glazbeni, kulturni i gastronomski događaji. Vidimo se!

Službeni glasnik