Ićo, Jelusick i Dječji festival Baketin; Donosimo raspored manifestacija

KALENDAR DOGAĐANJA BIBINJE, 10.07.-16.07.2023.

 

Ivica Sikirić Ićo i Dilema bend, Obala Alfreda Lisice
Srijeda, 12.07.2023., 21:00

Tjedan u Bibinjama u sklopu Ljetnog programa 2023. otvorit će bibinjski omiljeni izvođač Ivica Sikirić Ićo sa svojim bendom Dilema. U srijedu 12. srpnja s početkom u 21:00 sati, Ićo će se domaćoj publici predstaviti najnovijim singlom U inat onima što šute, ali i ostalim recentnim pjesmama poput Opet je jubin cilin tilon, Najlipša si i Za tebe bisere nosim. Kao pjevač s dugogodišnjom karijerom s brojim hitovima iza sebe, Ićo će s novijim pjesmama publici pružiti potpuno novi glazbeni štih. Očekuje se dobra zabava uz odličnu glazbu! 
Dječji festival “Nek pivaju naša dica” – Baketin, SRC Crljenica
Četvrtak 13.07.2023., 20:30

Ovaj četvrtak nam donosi prvo izdanje dječjeg festivala “Nek pivaju naša dica” – Baketin, na kojem će se predstaviti djeca osnovnoškolskog uzrasta. Mladi sudionici izvodit će novokomponirane pjesme u tradicionalnom dječjem stilu. Osim djece iz Zadarske županije, nastupiti će i djeca iz drugih dijelova Hrvatske, a gost iznenađenja biti će Višnja Pevec!
Jelusick, SRC Crljenica
Subota, 15.07.2023., 21:00

Sve ljubitelje rock glazbe u subotu očekuje glazbena poslastica: Dino Jelusić održat će nastup sa svojim bendom Jelusick. Kao frontmen sastava, Dino s bendom Jelusick djeluje od ove godine, a osim što je ponajbolji hrvatski rock pjevač na trenutnoj sceni, svjetsku slavu stekao je 2021. godine kada se kao pjevač pridružio legendarnom britanskom hard rock bendu Whitesnake. U subotu će Dino sa svojim bendom Jelusick iznenaditi i počastiti bibinjsku publiku na SRC Crljenica rock poslasticama na zaista svjetskoj razini. Pozivamo sve ljubitelje žanra da ne propuste ovaj jedinstveni glazbeni spektakl!

 

Vidimo se ovog ljeta u Bibinjama! Očekuje vas pregršt vrhunskih glazbenih, kulturnih i gastronomskih događanja u sklopu Ljetnog programa 2023. 

 

Službeni glasnik