FILMSKI VIKEND DONOSI SPEKTAKL POZNATOG MICHAELA BAYA – HITNA POMOĆ (15)

SUBOTA, 9. TRAVNJA | 20 SATI

IZVORNO IME: Ambulance
REDATELJ: Michael Bay
ŽANR: akcija, triler
ULOGE: Eiza González, Jake Gyllenhaal, Yahya Abdul-Mateen II
TRAJANJE FILMA: 136 min
GODINA: 2022
DRŽAVA: SAD
Sadržaj filma:
Na ulicama Los Angelesa u samo jednom danu tri života će se zauvijek promijeniti. Riječ je o najvećoj pljački banke u povijesti grada i mogućim plijenom od 32 milijuna dolara. Kako je došlo do toga?
Odlikovani veteran Will Sharp nema novca za plaćanje troškova liječenja svoje žene. Očajan, zatraži pomoć od osobe od koje to nikako nije smio – svog posvojenog brata Dannya (Jake Gyllenhaal), karizmatičnog kriminalca. Danny ponudi bratu sudjelovanje u velikoj pljački, a kako je život njegove žene na kocki, Will ga ne može odbiti. Stvar pođe po zlu kada braća otmu vozilo hitne pomoći u kojemu se nađu ozlijeđeni policajac u borbi za život kao i medicinska tehničarka Cam Thompson. U bjesomučnoj potjeri bez kraja, braća moraju izbjeći policijske snage cijelog grada, održati svoje taoce na životu i pritom ne ubiti jedan drugoga. Ovo će biti najuzbudljiviji bijeg iz L.A.-a kojeg smo ikad vidjeli.

Ulaz je besplatan uz potpis na potpisnu listu EU projekta ˝Društveni centar Bibinje˝ i predočenje osobne iskaznice. Maloljetne osobe mogu prisustvovati projekciji jedino uz pratnju roditelja ili skrbnika.

ULAZNICE NABAVITE OVDJE

Trailer filma: 

Službeni glasnik