DOŠLE ODMORIT´ I OSVOJILE TURNIR; U BIBINJAMA ODRŽAN TURNIR U ODBOJCI NA PIJESKU ZA ŽENE

DOŠLE ODMORIT´ I OSVOJILE TURNIR; U BIBINJAMA ODRŽAN TURNIR U ODBOJCI NA PIJESKU ZA ŽENE

U Bibinjama na plaži Punta, pored D Marine Dalmacija, održan je turnir u odbojci na pijesku za odbojkašice. Na turnir su pristigle ekipe iz Šibenika, Vodica i Zadra, sveukupno trinaest ekipa borila se za prvo mjesto.

Finale u Bibinjama ipak zadarsko, ekipe Došle odmorit i Zadar borile su se za prvo mjesto, no cure koje su, kako naziv ekipe kaže, u Bibinje ˝došle odmorit˝ ipak su bile bolje te osvojile zlatnu medalju. Treće mjesto osvojila ekipa Forte koja je bila bolja od Dupina iz Vodica.  Na turniru za mlađe uzraste koji se odvijao paralelno na susjednom terenu, pobjednice su Brinete, mlade cure iz Šibenika koje je na turnir doveo poznati trener i odbojkaš Toni Skelin, dok je cure iz Vodica doveo trener Krešimir Bujas inače poznati sudac i bivši odbojkaš.

Magdalena Jurič – zbližila nas je Amerika

Na turnir su došle i četiri cure iz Zadra koje studiraju i igraju odbojku u Americi. Iako dolaze iz istog grada, tek su se preseljenjem na drugi kontinent zapravo zbližile.

  • Za turnir smo saznale slučajno, OK Zadar je objavio na Instagramu obavijest i odlučile smo doći i prijaviti se. Jako smo zadovoljne turnirom, zabava, more, sunce, plaža i još naša velika ljubav odbojka, ma vrh – rekla nam je Magdalena Jurič, team manager ekipe Došle odmorit, cura koje su zahvaljujući odbojci upisale američka sveučilišta.
  • Izabel je u Ohiu, Veronika u Texasu, Andrea u Kanadi, ja u Kaliforniji. Mislim da smo sve otišle nakon ili u završnim razredima srednje škole, jednostavno zavoljele smo odbojku i željele smo nešto više. Ja sam u Kaliforniji pa igram indoor i outdoor odbojku, općenito tamo je sve brže pa i odbojka. Puno je odbojka drugačija, jednostavno sve je brzo, puno ljudi ali nemaju ono što mi imamo, naša duša, naše srce, naša kultura, prijateljstva, tamo su svi malo površni – ispričala nam je mlada perspektivna odbojkašica koja se nada ipak zaigrati na nekom sljedećem turniru Kluba odbojke na pijesku Bibinje.

Organizatori iz Kluba odbojke na pijesku Bibinje jako su zadovoljni odazivom ekipa, ali i publike, stoga vas pozivaju u subotu 20. srpnja, na memorijalni turnir odbojke na pijesku “Za Siku” na koji se mogu prijaviti i muškarci i žene.

Službeni glasnik