U BIBINJE DOLAZI PREKO STOTINU BICIKLISTA IZ HRVATSKE I POLJSKE

U BIBINJE DOLAZI PREKO STOTINU BICIKLISTA IZ HRVATSKE I POLJSKE

U subotu na području Poslovne zone Lonići održat će se  kružna biciklistička utrka „CRITERIUM BIBINJE-2019“ zbog koje će između 14 i 17 sati promet biti potpuno obustavljen na cesti dužine 1,9 km koja prolazi kroz samu zonu.

Proljetnu biciklističku sezonu u Zadarskoj županiji ove godine Biciklistički klub Zadar otvara sa jednom novom utrkom. U subotu 23.3. sa početkom u 14 sati u Poslovnoj zoni Lonići u Bibinjama održat će se biciklističko natjecanje pod nazivom “Criterium Bibinje – 2019″.

Utrka će u svom prvom izdanju biti promotivnog karaktera i prijavljena u rekreativni kalendar Hrvatskog biciklističkog saveza. Okupiti će veliki broj mladih biciklista iz Poljske koji borave na pripremama u Zadarskoj županiji, kao i kompletan mladi naraštaj vozača Biciklističkog kluba Zadar.

Na programu su ukupno 3 utrke kroz koje će biciklisti napraviti 105 krugova.

Utrka je naravno otvorena i za sve ostale klubove koji žele nastupiti. Dinamičan krug dužine 1,9 km koji se nalazi u Poslovnoj zoni Lonići biti će izuzetno zanimljiv i za gledanje svim ljubiteljima biciklizma u Zadru koje naravno pozivamo da u subotu dođu u Bibinje i bodre mlade zadarske bicikliste i biciklistice.

 

Službeni glasnik