HOLLYWOODSKI GLAMUR U DRUŠTVENOM CENTRU BIBINJE; PETAK U 19 SATI ‘BABYLON‘ BAVI SE RANIM HOLLYWOODOM: DIVLJIM ZABAVAMA I ZATAŠKANIM SKANDALIMA

BABYLON | PETAK, 27. SIJEČNJA | 19 SATI 

OVDJE REZERVIRAJ SVOJE MJESTO

Novi film oskarovca Damiena Chazellea s Brad Pittom i Margot Robbie!

Originalni naslov: Babylon

Dužina filma:      188 minuta(e)

Država/Godina: USA/2022

Žanr: drama, povijesni, komedija

Glumci: Brad Pitt, Margot Robbie, Jean Smart, Diego Calva, Li Jun Li

Redatelj: Damien Chazelle

Dobna preporuka: (15)

SADRŽAJ:

Od redatelja „La La Land“-a Damiena Chazellea stiže film BABYLON čija je radnja smještena u Los Angelesu 1920-ih godina. Priča o ambiciji i neumjerenosti prati uspon i pad nekoliko likova kroz neobuzdano doba dekadencije ranog Hollywooda. Glumački ansambl predvode Brad Pitt, Margot Robbie i Diego Calva. Sporedni glumci su između ostalih Tobey Maguire, Jovan Adepo, Li Jun Li i Jean Smart.

Damien Chazzelle je redatelj i scenarist, a producenti su Marc Platt, p.g.a., Matthew Plouffe, p.g.a. i Olivia Hamilton, p.g.a. Izvršni producenti su Michael Beugg, Tobey Maguire, Wyck Godfrey, Helen Estabrook i Adam Siegel.

Film je osvojio nagradu Zlatni globus za najbolju glazbu, a priča o prevelikoj ambiciji i nečuvenom ekscesu prati uspon i pad više likova tijekom ere neobuzdane dekadencije i izopačenosti u ranom Hollywoodu.

OBAVEZAN POTPIS na potpisnu listu EU projekta ˝Društveni centar Bibinje˝ i predočenje osobne iskaznice za osobe starije od 18 godina. Maloljetne osobe mogu prisustvovati projekciji jedino uz pratnju roditelja ili skrbnika. Rezervacija mjesta vrijedi do 19 sat, stoga vas molimo dođite na vrijeme, da ne ometamo druge u gledanju filma.

Trailer filma:

 
Službeni glasnik