˝WONKA˝ NAJČOKOLADNIJI FILM GODINE DOLAZI U DRUŠTVENI CENTAR BIBINJE | NEDJELJA, 17.12. U 19 SATI (SINKRONIZIRANO NA HRVATSKI)

WONKA sink. | NEDJELJA, 17.12. U 19 SATI

OVDJE REZERVIRAJTE SVOJE MJESTO

Temeljeno na izvanrednom liku iz priče Charlie i tvornica čokolade. Sinkronizirano!

Originalni naslov:            Wonka

Dužina filma:     112 minuta(e)

Država/Godina: AUS, CAN, FRA, USA, GBR/2023

Žanr:     avantura, obiteljski, komedija

Glumci: Timothée Chalamet, Olivia Colman, Hugh Grant, Keegan-Michael Key, Sally Hawkins, Rowan Atkinson

Redatelj:             Paul King

Dobna preporuka:          »Svi uzrasti«

 

SADRŽAJ

Od Paula Kinga, redatelja filmova Paddington i producenata Harry Potter i Fantastic Beasts franšiza, dolazi opojna mješavina magije i glazbe, kaosa i emocija, sve ispričano neopisivo emotivno i s puno humora. U glavnoj ulozi je fenomenalni Timothée Chalamet. Ovaj neodoljivo živopisan i inovativan filmski spektakl predstavit će publici mladog Willyja Wonku, prepunog ideja i odlučnog promijeniti svijet jednim ukusnim zalogajem – dokazujući da najbolje stvari u životu počinju sa snom i ako ste dovoljno sretni da upoznate Willyja Wonku, sve je moguće.

Temeljeno na izvanrednom liku iz priče Charlie i tvornica čokolade, najprepoznatljivije dječje knjige Roalda Dahla i jedne od najprodavanijih dječjih knjiga svih vremena, Wonka priča čudesnu priču o tome kako je najveći izumitelj, čarobnjak i proizvođač čokolade na svijetu postao omiljeni Willy Wonka kakvog danas poznajemo.

POGLEDAJTE VIDEO NAJAVU FILMA:

OBAVEZAN POTPIS na potpisnu listu EU projekta ˝Društveni centar Bibinje˝ i predočenje osobne iskaznice za osobe starije od 18 godina. Maloljetne osobe mogu prisustvovati projekciji jedino uz pratnju roditelja ili skrbnika. Rezervacija mjesta vrijedi do 19 sati, stoga vas molimo dođite na vrijeme, da ne ometamo druge u gledanju filma.

Službeni glasnik